Termeni și Condiții

Skii.ro este deținut de Întreprinderea Individuală KATONA I.K. Iosif, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J26/259/2012 și având Codul Unic de Înregistrare: RO29844954. Folosirea acestui site, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul skii.ro sau www.skii.ro, cum va fi denumit în continuare, implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. II KATONA I.K. Iosif își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare.

Declinarea responsabilitatii

In cazul in care pretul bunului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost introduse gresit in baza noastra de date sau sunt afisate gresit, iar livrarea nu a fost inca efectuata, compania II KATONA I.K. Iosif, isi aloca dreptul de a anula livrarea bunului respectiv si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea survenita. Imaginile bunurilor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar bunurile livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Garanție

Produsele folosite (second-hand) nu beneficiază de garanție.

 

LIVRARE GRATUITĂ

Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 350 RON, iar pentru comenzi sub 350 RON costă numai 25 RON. Livrările se fac prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Curier.

Livrarea produselor comandate pe site-ul nostru se face in următoarea zi lucrătoare față de momentul plasării comenzii. După plasarea comenzii, veți fii sunat telefonic pentru confirmare. Durata de livrare este de 1-2 zile din momentul confirmării comenzii, pentru zonele acoperite de firma de curierat rapid (90% din teritoriul Romaniei). Comenzile inregistrate sâmbăta și duminica vor fii expediate luni.

În cazuri excepționale, livrarea poate dura mai mult, iar atunci veți fi înștiințat telefonic de acest lucru. Timpul de procesare a comenzii este de o zi lucrătoare.

Livrarea se face doar pe teritoriul României în localităţile acoperite de serviciile de curierat rapid Fan Curier. În cazul în care localitatea dvs. nu este în lista Cargus Curier, puteti opta pentru ridicarea coletului de la cel mai apropiat sediu Cargus Curier sau plata unei taxe suplimentare de transport de ~25 RON.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresa de livrare în momentul plasării comenzii. în ziua în care agentul de curierat va livra produsul, veți fi contactat telefonic pentru a stabili unde doriți să fie efectuată livrarea.

PRODUSE RETURNABILE

Este foarte important pentru noi satisfactia dumnăvoastră, astfel fiecare produs comandat este acoperit de garanția skii.ro, fie produsul nou sau second hand. Dacă sunteți nemulțumit de produsele primite sau aveți orice alt motiv pentru care doriți să le returnați, puteți face acest lucru in termen de 14 de zile de la primirea lor.

Produsele achizitionate prin contract la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, cu ambalajul original, cu toate accesoriile si consumabilele si in aceeasi stare in care au fost recepționate,. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala dvs. , folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. In funcţie de stocul existent, Întreprinderea Individuală KATONA I.K. Iosif va oferă următoarele opțiuni:

– de a înlocui produsul cu altul de aceeași valoare
– de a repara produsul, sau
– de a returna contravaloarea produsului, în cel mult 30 de zile de la primirea acestuia

Condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezinta modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgărieturi, șocuri sau consum (la consumabile), etc. Întreprinderea Individuală KATONA I.K. Iosif nu iși asumă nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul, montajul executat de client, si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

In cazul in care vi s-a livrat un produs diferit față de ce ați comandat, vă rugăm să ne semnalați acest lucru printr-un email la contact@skii.ro sau telefonic la 0755 940 707. Interesul nostru este de a rezolva problema cât mai repede posibil, și în final de a onora comanda dvs. inițială. Bineinteles, în acest caz taxele de transport vor fi suportate de noi.